Marketing plan - Total sport butik
Vrsta: Seminarski | Broj strana: 11 | Nivo: Megatrend

1. PLAN POZICIONIRANJA
1.1 REZIME PLANA
Butik " Total sport" nalazice se u Trznom centru " Zvezdara 2", u Ulici Svetog Nikole bb, u opstini Zvezdara 2, u Beogradu i raspolagace velikim brojem modela sportske muske i zenske odece i obuce.
Ovu lokaciju sam izabrala zbog dobre naseljenosti i velike prometnosti. Organizaciju posla obavljala bih sama, a prodajni deo posla obavljala bih uz pomoc svog brata.
1.2 POLOZAJ GRANE
Butik "Total sport" nalazice se u opstini Zvezdara 2, pa ce biti i dostupan svim prolaznicima i mnogim potrosacima. Ova lokacija i pruza velike mogucnosti za ostvarivanje kontakta sa kupcima, a svu svoju volju i energiju usmericu na samostalno realizovanje ove ideje.
Kako sve muskaraca i zena prati modne trendove u svetu, to je potrebno i stalno uskladjivanje odece i obuce. Promet je veliki, pa je samim tim i isplativ.
Odnos nabavne i prodajne cene zavisice od uslova nabavke, a prvenstveno cu obratiti paznju na kvalitet i raznovrsnost, pa onda na cenu. Posto na ovoj relaciji ne postoji konkurencija, nema ni potrebeza velikim snizenjem prodajnih cena.
1.3 MISIJA PREDUZETNIKA I NJEGOVE FIRME
Osnovna misija je drustvena korisnost koja ce se ogledati, pre svega, u ispunjenju zelja kupaca, kao i u pozitivnoj saradnji sa dobavljacima i ljudima iz mog okruzenja, sa kojima cu se truditi da ostvarim krektan odnos.
1.4 OPIS FIRME
Butik "Total sport" nalazice se u Trznom centru " Zvezdara 2", u Ulici Svetog Nikole bb, u opstini Zvezdara 2, u Beogradu.
Svojinski model organizovanja moje firme je inokosno preduzece. Osnivac i vlasnik sam ja. Uz pomoc svoje porodice nabavila sam osnivacki kapital i sama sam u potpunosti odgovorna za poslovanje.
Kupci kojima je namenjena roba iz mog butika su muskarci i zene koji tu uvek mogu naci svu sportsku opremu.
Za dobavljace bih odabrala preduzeca koja nude odecu i obucu vrhunskog kvaliteta.
ASORTIMAN ROBE:
Zenska roba Muska roba:
:* majice * majice
* trenerke * trenerke
* obuca * obuca
* jakne * jakne
* kacketi * kacketi
* torbe * torbe
* haljine i suknje
1.5 PLAN BIZNSA
Osnovni biznis: prodaja zenske i muske sportske opreme
Karika robnog prometa: maloprodaja
1.6 LOKACIJA
Za skladistenje robe sluzice mi zajednicka prostorija u mojoj zgradi, koja se nalazi u blizini butika i iz nje mogu brzo i lako da donosim robu u butik.
Prostorija je dovoljno velika da u nju mogu da stanu sve zalihe robe.
Butik je snabdeven i elektricnom energijom, vodom, telefonom, klima uredjajem, racunarom za vodjenje evidencije i fiskalnom kasom. Velicina lokala je 40 kvm. sama lokacija butika je izuzetno dobra, jer je trzni centar veoma poseceno mesto.

---------- OSTATAK TEKSTA NIJE PRIKAZAN. CEO RAD MOŽETE PREUZETI NA SAJTU. ---------- 

www.maturskiradovi.net 

 

MOŽETE NAS KONTAKTIRATI NA E-MAIL: maturskiradovi.net@gmail.com

 

besplatniseminarski.net Besplatni seminarski Maturski Diplomski Maturalni SEMINARSKI RAD , seminarski radovi download, seminarski rad besplatno, www.besplatniseminarski.net, Samo besplatni seminarski radovi, Seminarski rad bez placanja, naknada, sms-a, uslovljavanja.. proverite!